Jobb & Karriär

Vi hjälper företag inom en mängd branscher att hitta rätt personer. Vår affärsmodell är ingen hemlighet: det handlar om personligt engagemang och personkännedom. Det betyder större matchsäkerhet – och både nöjdare kunder och uppdragstagare. Kanske är du den vi söker?

”Vi var alla nöjda med matchningen” 

Konsulten Saga Betts berättar om Captica: ”Jag kom i kontakt med Captica genom en annons. Jag sökte ett uppdrag inom mobilitetsadministration och blev uppring av Christoffer som sedan blev min konsultchef. Vi sågs först för en intervju. Captica är inte ett jättestort bolag, men jag fick ett väldigt professionellt intryck redan från början, och intervjun var både proffsig och personlig. Jag fick redan från början intrycket att Captica bryr sig om sina konsulter, och satsar på ett närmare samarbete.

I nästa steg fick jag träffa kunden. Det kändes att Christoffer redan hade en bra dialog med dem, och vi var alla nöjda med matchningen. Christoffer hörde sedan av sig för träffar under uppdragets gång, och höll kontinuerlig kontakt med uppdragsgivaren för att stämma av att de var nöjda. Uppskattat!

En fördel med att jobba som konsult är att man kan bolla frågor som rör arbetet med sin konsultchef och med sin arbetsledare hos uppdragsgivaren. En löpande, öppen dialog är inte bara en fördel, det är ofta en förutsättning för lyckade samarbeten.”

Läs mer om:
Aktuella uppdrag