Rekrytera Innesäljare Stockholm

Behöver du rekrytera en innesäljare i Stockholm?

Vi på Captica är specialiserade på uthyrning och rekrytering av personal, så när du väljer oss för att rekrytera en innesäljare i Stockholm kan du känna dig trygg med att få rätt person till rätt position och med rätt villkor. Vi hjälper dig på resan från behov till löst rekrytering på det sätt som passar dig bäst, med en dedikerad kontaktperson hos oss som är med i hela processen. 

Hur fungerar det att rekrytera innesäljare i Stockholm?

Vid en rekrytering betalar du ett fast pris för utfört uppdrag och det först när kandidaten börjat arbeta hos er. Vi vill att det ska vara tydligt och transparent från början till slut. Vi har inga snåriga avtal eller låsta processer som många andra rekryteringsföretag. Ni är själva med från början för att tala om hur ni vill att rekryteringen ska se ut och försäkra er om att vi har allt som behövs för att ni ska få rätt person för jobbet. 

Om du känner dig osäker när du ska rekrytera personal i Stockholm så kan vi självklart hyra ut kandidaten i första hand, för att se hur det känns och lättare kunna avsluta avtal.

Kontakta oss om du har frågor gällande rekrytering av innesäljare!