Om oss

Rekrytering och konsulttjänster handlar om att hitta rätt person och personlighet. För att lyckas med det arbetet krävs i sin tur personligt engagemang och personkännedom. Det är kärnan i Captica och vårt erbjudande.

”Det handlar om engagemang”

– Captica har hög kundförståelse, och är duktiga på att förvalta den. Och de är duktiga på att nätverka med de individer de förmedlar till oss. Det är rak kommunikation och bra, enkla samtal. Ärlighet och tydlighet är något som funnits med hela tiden – det bygger förtroende. 

– Ibland kan det gå trögt i en rekryteringsprocess, och då har de ett stort tålamod. De finns där även mellan rekryteringarna, och när det är dags så är de snabba och flexibla. När andra företag sitter och pratar om sig själva och sina processer så är Captica istället intresserade av oss och vilka våra problem och möjligheter är. 

– Det handlar om engagemang, och det är det som gör den stora skillnaden.

Thomas Norberg, Bring

”Flexibilitet och lyhördhet”

– Om jag sammanfattar Captica med två ord skulle jag säga flexibilitet och lyhördhet. Vi får alltid tydliga återkopplingar genom hela processen. Det är aldrig något som är omöjligt, och det går alltid att hitta en lösning. De tänker utanför boxen. 

– Vi har oftast kontakt med samma personer hos Captica, men även där är man flexibel. Skulle någon vara sjuk så har deras kolleger tillräcklig koll på oss för att kunna ta vid i processen. 

– Viktigaste egenskapen för oss hos de som rekryteras är social kompetens. Det levererar Captica både i själva processen, och i resultatet. 

Peder Welander, Moelven Modus

Kontakta oss så svarar vi på dina frågor om rekrytering och konsulttjänster! 


Några av våra nöjda kunder:

Den här webbplatsen använder cookies för förbättra din användarupplevelse, för säkerhetsrutiner och för statistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information. Ok!