Rekrytering & konsulttjänster

Skillnaden mellan rekrytering för ett fast uppdrag och ett tillfälligt är egentligen inte så stor. I bägge fallen handlar det om att hitta rätt person för att fylla viktiga behov, lösa problem och skapa nya möjligheter. Vi är inriktade på rekrytering och bemanning i Stockholm.

Att hitta personer som gör skillnad på din arbetsplats, oftast i långsiktiga uppdrag med specifika kompetenskrav. Och vi har kompetensen och kontaktnätet som gör det jobbet enkelt för dig, med träffsäkert resultat. Vi lägger stor vikt vid social matchning och uppnår det genom att lära känna dig och de vi rekryterar på djupet, och med personligt engagemang. I det ingår kontinuerlig kontakt på lång sikt. Vi följer upp rekryteringar såväl som uthyrningar för framtida, lyckade matchningar. Som en del i vår process är vi certifierade för personlighets- och färdighetstester genom TalentQ.


Hyra personal

Det finns ingen anledning att sänka sina kvalitetskrav för att uppdraget är tidsbegränsat. Vi gör ett lika grundligt jobb här som vid rekryteringar. Tillsammans kartlägger vi era behov och hittar rätt person för jobbet. Vi har ingen ”fast stab” som vi sätter i arbete, utan söker alltid på nytt utifrån aktuell profil. Du får tillgång till en rutinerad, kvalificerad konsult och betalar bara för den tid som hon eller han är på plats på ditt företag. 

Rekrytering

När du väljer Captica kan du känna dig trygg med att få rätt person till rätt position – med rätt villkor. Vi har inga snåriga avtal eller låsta processer som många andra rekryteringsföretag. Vi hjälper dig på resan från behov till löst rekrytering på det sätt som passar dig bäst, med en dedicerad kontaktperson hos oss som är med i hela processen. Du betalar ett fast pris för utfört uppdrag, och det först när kandidaten börjat arbeta hos er. Tydligt och transparent, effektivt och precist. Vi hjälper dig med rekryteringar. 

Kontakta oss

Interim Management

Är ni i behov av att hitta en tillfällig ledare eller rekrytera en chef? Då är Captica rätt partner! Vi på Captica har stor erfarenhet av interim management och att tillsätta chefer och seniora roller till varierande branscher.

En interimskonsult från Captica ger ditt företag en skräddarsydd ledare eller specialist för att hantera en hastigt uppkommen situation eller ett tillfälligt projekt. Vi kan till exempel hjälpa dig hitta VD, verksamhetschef, marknadschef, försäljningschef, ekonomichef, inköpschef och senior projektledare. Interim Management för rätt chefslösning. 

Är ni i behov av en långsiktig lösning är Capticas chefsrekryteringsmodell för er. Vi arbetar kombinerat med annonsering och search, allt beroende på uppdragets karaktär. Som del i processen är vi certifierade för personlighets och färdighetstester från TalentQ.

Gemensamt för samtliga ledare och specialister oavsett interimkonsult eller rekrytering är att samtliga har en stark bakgrund från operativa roller i olika roller hos ett bolag. De har stor förmåga att snabbt sätta sig in i situationen och agera anpassat därefter.

Som en del i vår process är vi certifierade för personlighets och färdighetstester genom TalentQ.

Exempel på tjänster
VD, Verksamhetschefer, Marknadschefer, Försäljningschefer, Ekonomichefer, Inköpschefer, Kommunikationschefer och Seniora projektledare.

Den här webbplatsen använder cookies för förbättra din användarupplevelse, för säkerhetsrutiner och för statistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information. Ok!